Openingstijden

De bedevaartplaatsen
(kerk, kapel en kruisweg)
zijn het ganse jaar open.

Adres

Maria Bedevaarten
Place Arnold Franck 1
B-4850 MORESNET-CHAPELLE

Tel.: +32 (87) 786 158
Fax: +32 (87) 786 105

bedevaarten-moresnet@gmx.net


† Missen

 • Maandag
  Begin: 09.00 uur
 • Dinsdag
  Begin: 18.00 uur
 • Donderdag
  Begin: 19.00 uur
 • Vrijdag
  Begin: 10.00 uur
 • Zaterdag
  Begin: 18.00 uur
 • Zondag
  Begin: 10.30 uur

Juridische toelichtingen

Inhoud van de webpagina

De v.z.w. Moresnet-Chapelle doet haar best de webpagina steeds actueel en inhoudelijk juist en volledig aan te bieden. Toch is het niet volledig uit te sluiten dat er fouten zouden optreden.

Copyright

De layout van de homepagina, de gebruikte grafieken en foto’s, het geheel zowel als de afzonderlijke bijdragen zijn auteursrechtelijk beschermd.

Alle rechten, ook voor fotomechanische weergave, kopiëren en verspreiden met bijzondere methoden (bij voorbeeld dataverwerking, informatiedragers en datanetwerken), ook gedeeltelijk, zijn voorbehouden aan de v.z.w. Moresnet-Chapelle.

Externe referenties en links

Met de uitspraak van 12 mei 1998 heeft het LandesGericht Hamburg besloten dat men door het weergeven van links eventueel medeverantwoordelijk is voor de inhoud van de gelinkte pagina’s. Dit kan volgens het LG alleen voorkomen worden als men zich uitdrukkelijk van de inhoud distantieert.
Wij hebben op onze pagina links naar andere Internetpagina’s gelegd, waarvan de inhoud en het aktueel houden niet binnen de invloed van de v.z.w. Moresnet-Chapelle liggen. Voor al deze links geldt:

"De v.z.w. Moresnet-Chapelle heeft geen invloed op de vormgeving en de inhoud van vreemde Internetpagina’s. Zij distantieert zich daarom van alle vreemde inhoud, ook wanneer door de v.z.w. Moresnet-Chapelle in haar webpagina een link naar dergelijke externe pagina’s gegeven werd.”

Deze verklaring geldt voor alle op onze homepagina weergegeven links en voor alle inhoud van de pagina’s waarnaar de bij ons weergegeven banners en links leiden.
 
Gegevensbescherming

Voor zover binnen deze Internetpagina mogelijkheid bestaat tot invullen van persoonlijke gegevens (email-adressen, namen, adressen) gebeurt dit vrijwillig. De v.z.w. Moresnet-Chapelle verklaart uitdrukkelijk dat zij deze gegevens niet aan derden verder geeft.

Rechtsgeldigheid

Deze verantwoordelijkheidsuitsluiting is een integrerend deel van de internetpagina van de v.z.w. Moresnet-Chapelle. Indien bepaalde formuleringen of delen van deze tekst niet meer of niet meer volledig zouden overeenkomen met de geldige wetgeving, blijven de overige delen van deze verklaring rechtsgeldig.